Seizoensupdate

Meld je direct aan voor de Seizoensupdate om op de hoogte te blijven.

Bekijk ook oudere Seizoensupdates >> 

Paardencoach opleiding 2018

Opleiding Buitengewoon coachen met Paarden 2018/2019.

Je wilt van je passie werken met mensen en paarden je beroep maken? Je zelfbewustzijn verhogen en je intuitie en (hoog)gevoeligheid verder ontwikkelen? En inzetten tijdens het begeleiden van anderen? Je wilt jouw clienten naar een dieper (gevoels)niveau brengen? Dan is deze buitengewone opleiding tot paardencoach iets voor jou! Meld je aan voor een gratis intakegesprek.

Lees hier verder voor meer informatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De kudde als spiegel

"Als er één schaap over de dam is volgen er meer".. "Er gaan veel makke schapen in een hok".. Schapen zijn heel sociale kuddedieren die (in tegenstelling tot bijvoorbeeld paarden) niet zo snel hun onderlinge verhoudingen zullen vertonen. Schapen gaan relaties aan die heel hecht zijn. Soms zo hecht dat ze wederzijds afhankelijk van elkaar worden. Dat laatste is ook de reden dat schapen altijd als kudde bij elkaar blijven en.. elkaar dus volgen zoals het spreekwoord dat zo mooi zegt. Dat wil zeker niet zeggen dat het gemakkelijk is om een kudde te kunnen drijven! Hiervoor is goed leiderschap, nauwe samenwerking en goede communicatie voor nodig.

Resultaat?

Wanneer een team de opdracht krijgt een kudde te hoeden en te drijven, zal gauw duidelijk worden waar zowel de sterke als de minder sterke punten van het team zich bevinden: is er leiderschap? Wordt er van te voren een plan opgesteld? Werkt men goed samen? Hoe verloopt de communicatie? Gaat men voor de winst of kwaliteit? Klik hier voor een filmpje..

Voor wie?

Voor ieder team, iedere willekeurige groep of organisatie die op een buitengewoon originele manier elkaar beter wilt leren kennen. In de vorm van teambuilding, een leuk en leerzaam samenzijn, maar je kunt de workshop ook gebruiken als onderdeel van teamcoaching of een training in teameffectiviteit, waarbij de onderlinge verhoudingen -zoals respect, vertrouwen en veiligheid binnen de groep- de teamkwaliteiten -zoals resultaatgericht, kwaliteitgericht en daadkracht- en individuele kwaliteiten -zoals leiderschap, besluitvaardigheid, communiceren en samenwerken- van de deelnemers op een oordeel loze maar confronterende manier inzichtelijk gemaakt worden.

Data, locatie en prijs?

Geheel op aanvraag kunnen zowel data, tijd als locatie aangevraagd worden. Buitengewoon maakt uiteraard gebruik van haar buitengewone locaties, maar in overleg is elders ook mogelijk!

Prijs: € 1.250

Deze prijs is inclusief:

  • Intake workshop (de workshop wordt op maat en volgens uw wensen/thema gemaakt);
  • Demonstratie herders die op topniveau drijven met hun Border Collies;
  • Workshop van min. 1,5 tot max. 2,5 uur;
  • Feedback van professionele trainer/coach;
  • 4 tot 25 deelnemers;
En exclusief: BWT, evt. reis- en locatiekosten.

De prijs kan varieren afhankelijk van het aantal mensen of van de manier waarop de workshop wordt ingezet. Is het een onderdeel van een training die door Buitengewoon wordt verzorgd of bestaat de groep uit meer dan 25 personen kan dat uitmaken voor de prijs? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Boek Nu!