Seizoensupdate

Meld je direct aan voor de Seizoensupdate om op de hoogte te blijven.

Bekijk ook oudere Seizoensupdates >> 

Boek DrakenLiefde

Ja, ik koop nu het boek!

DrakenLiefde is niet zomaar een kinderboek. Het bevat een zeer belangrijke levensles ook of juist voor ouders. Ik durf wel te zeggen dé basisles voor ouder en kind namelijk: vrienden worden met de Draak om zo de Prinses te kunnen bevrijden. Lees hier hier meer..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Workshop De Hond als Spiegel

Door een hond als spiegel in te zetten, wordt onbewust gedrag bewust en voelbaar gemaakt. En in het NU, het huidige moment, geplaatst. Dat zorgt ervoor dat je kunt loslaten, transformeren of helen. Spiegelen is ervaringsleren. Door in de spiegel te kijken die een hond je voorhoudt, ontstaat er een bewustwordingsproces. Wil jij:

  • Jezelf beter leren kennen?
  • Het contact met je hond verbeteren of verdiepen?
  • Je angst voor honden overwinnen?
  • Authentiek leidinggeven en (meer) invloed uitoefenen op je omgeving?

Jezelf beter leren kennen?

Dit zal niet alleen inzicht geven in het beeld dat jij hebt van jezelf - en of dat overeen komt met het beeld dat een ander van jou heeft - maar ook leert het je waarom je handelt, keuzes maakt of je voelt zoals je dat nu doet. En wat je daar (eigenlijk echt) mee wilt. Je leert het verschil kennen tussen ratio en gevoel, ego en je intuitie, hoofd en hart en wat het effect daarvan is op jezelf en op de ander. En je leert hoe je je je intuitie (verder) kunt ontwikkelen.

Het contact met je hond verbeteren of verdiepen

Dit heeft niet alleen invloed op de relatie met je hond, maar zal een (positief) effect hebben op al je relaties; de relatie met jezelf (op emotioneel, spiritueel, mentaal en fysiek gebied) en 'de ander'.

Ook zal je merken dat ongewenst gedrag of klachten van je hond (of jezelf) als sneeuw voor de zon verdwijnen of op z`n minst sterk verminderen.

Je angst voor honden overwinnen

Dit heeft niet alleen invloed op je angst voor honden, maar zal een (positief) effect hebben op alle onderliggende angst, oude patronen of (pijnlijke en terugkerende) emoties.

Authentiek leidinggeven

Je leert op een authentieke en natuurlijke manier leiding geven. Authentiek betekent dat je aandacht, intentie, gedachten, gevoelens en emoties op elkaar afgestemd zijn, zodat een handeling of keuze als vanzelf volgt en altijd klopt. Voor jezelf én voor de ander.

Een (roedel)leider is iemand met zeer veel zelfvertrouwen, een heldere intentie en oog voor harmonie en veilligheid binnen de roedel (het team). Je moet als (roedel)leider het 'recht' hebben om commando`s (opdrachten) te geven. Deze status is echter een variabele! Zelfkennis, zelfvertrouwen en zelfbewustzijn zijn hierbij van groot belang om deze status te mogen behouden. Ieder moment, iedere ontmoeting is anders en heeft dus altijd afstemming nodig.

Waarom honden?

De hond is een roedeldier: door samen te werken, leiding te geven en te ontvangen, heeft de hond meer kans op voedsel vinden en zich voort te planten. Daarom zal een hond altijd aansluiting zoeken en past het zich gemakkelijk aan, aan de omstandigheden. Hierbij is een duidelijk doel (intentie), heldere onderlinge rangorde en taakverdeling van (levens-)belang. Zo ontstaat een veilige en harmonieuze sfeer waarbinnen effectief samengewerkt kan worden. Lees meer over 'waarom honden?'

Je kunt een spiegelsessie met hond individueel ervaren, maar ook in een groepje. Je kunt met Lizzy, mijn coachhond, werken of met je eigen hond.

De individuele sessies kosten € 99 en kunnen in overleg gepland worden. De groepssessies zijn ééns per maand en kosten € 75 per persoon.

Of wil je gewoon meer weten? Stuur mij dan even een bericht of bel mij 06-53602612.