Seizoensupdate

Meld je direct aan voor de Seizoensupdate om op de hoogte te blijven.

Bekijk ook oudere Seizoensupdates >> 

Boek DrakenLiefde

Ja, ik koop nu het boek!

DrakenLiefde is niet zomaar een kinderboek. Het bevat een zeer belangrijke levensles ook of juist voor ouders. Ik durf wel te zeggen dé basisles voor ouder en kind namelijk: vrienden worden met de Draak om zo de Prinses te kunnen bevrijden. Lees hier hier meer..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Buitengewone locaties

Buitengewoon zoekt altijd naar de meest unieke, duurzame en rustgevende plekken, omdat daar de beleving nog intenser van wordt.

Buitengewoon heeft één vaste locatie - StalGriftenstein - maar huurt voor klanten (met name voor teambuilding of temacoaching) ook regelmatig andere buitengewone locaties. Zie hieronder met welke loacties Buitengewoon ervaring heeft en waar ze liggen. Een andere voorkeruslocaties is altijd bespreekbaar!

 

Stal Griftenstein | De Bilt

Onder de rook van Utrecht, ligt op de grens van de stad verscholen in het groen een prachtige en rustgevende plek waar Buitengewoon haar vaste buitengewone praktijkruimte heeft: op Stal Griftenstein (tevens zorgboerderij) aan de Utrechtseweg 371, De Bilt (Zuid). Deze plek is zowel gesschikt voor individuele coaching als voor teamcoaching of teambuilding.

 

Centrum de Linde | Bilthoven

in 2014 is Liesbeth Schippers initiatiefneemster geweest van dit prachtige centrum. Samen met een paar ondernemende vrouwen, hebben we dit centrum tot een succes weten te brengen en is ze inmiddels uitgegroeid tot een inspirerende plek met zeker 25 praktijken; allemaal op het gebied van persoonlijke en spirituele groei en welzijn! De Linde ligt in het hart van Nederland (Bilthoven, nabij Utrecht) in een bosrijk gebied. www.centrumdelinde.nl.


Hofstede De Nieuwe Donck | Driebergen

Midden in het beschermde natuurgebied van de Utrechtse heuvelrug, omgeven door het eenwenoude coulissenlandschap, ligt de Nieuwe Donck. Deze landelijk, toch elegante en stijkvolle boerderij in Franse stijl, is een toplocatie om te vergaderen of teamcoaching te doen.

 

Kasteel Sterkenburg | Driebergen

Het statige 13-eeuwse, meest duurzame kasteel staat op landgoed Sterkenburg. www.kasteelsterkenburg.nl Deze prachtige, sfeervolle locatie op stand nodigt vooral teams en groepen uit om samen tot bijzondere resultaten te komen. Teambuilding en teamcoaching wordt hier vaak door Buitengewoon uitgevoerd met als onderdeel een workshop schapen drijven of paard als spiegel.

 

Hofstede Hooybroeck | Woudenberg

Een prachtig stijlvolle woonboerderij uit 1913 met franse allure aan de liniedijk in t hartje van Nederland. www.boerenstee.nl.

 

Kasteel Hackfort | Vorden

Tussen de authentieke boerderijen, bossen en houtwallen ligt een prachtig landgoed! Dit veertiende eeuws kasteel ligt tussen Zuthen en Vorden. Eerlijke producten geteelt in eigen moestuin, de 'Hof van Hakfort', en bereid door o.a. mensen met een zorgbehoefte.

 

Landgoed Kraaybeekerhof | Driebergen

Kraaybeekerhof, verscholen in het groene hart van de Stichtse lustwarande en te midden van een reeks landgoederen. Een biologisch landgoed waar natuur en gastronomie elkaar ontmoeten. www.kraaybeekerhof.nl

 

Duurzaam boshotel Overberg | Overberg

Boshotel Overberg is het duurzaamste 4 sterren hotel van Nederland. Gelegen aan de rand van de prachtige bossen van Natuur Park Utrechtse Heuvelrug. www.boshoteloverberg.nl

 

Landelijke locatie De Birkt | Maarn

Bij De Birkt Wonen betekent vergaderen, trainen of presenteren genieten en inspirerend tussen de bossen en prachtige landerijen! www.debirktwonen.nl

 

Trainings- en inspiratiecentrum De Rosse | Bathmen

De Rosse bevindt zich in een mooie en rustige omgeving. De omgeving is net als de trainingslocatie zelf authentiek en groepen kunnen er exclusieve gebruik van maken. www.derosse.nl

 

Wat als het regent of sneeuwt?

Uiteraard is er altijd een plek in de buurt waar je binnen kunt zitten, je kunt opwarmen of kunt opdrogen. Want ja, Buitengewone sessies en workshops vinden te allen tijde in de buitenlucht plaats, maar stel je voor, dat je na een activiteit buiten weer lekker naar binnen kan, de warmte in, rozig wordt, met een kop warme choco of thee.. Dat vergeet je nooit meer! Check dus altijd even buienradaren neem geschikte kleding mee!

Mits het weer veilig is voor mens en dier, gaat een workshop, cursus of sessie altijd door. Dus alleen bij extreme weersverwachtingen (storm, onweer, hitte), wordt in overleg met elkaar de sessie verplaatst.