Seizoensupdate

Meld je direct aan voor de Seizoensupdate om op de hoogte te blijven.

Bekijk ook oudere Seizoensupdates >> 

Paardencoach opleiding 2018

Opleiding Buitengewoon coachen met Paarden 2018/2019.

Je wilt van je passie werken met mensen en paarden je beroep maken? Je zelfbewustzijn verhogen en je intuitie en (hoog)gevoeligheid verder ontwikkelen? En inzetten tijdens het begeleiden van anderen? Je wilt jouw clienten naar een dieper (gevoels)niveau brengen? Dan is deze buitengewone opleiding tot paardencoach iets voor jou! Meld je aan voor een gratis intakegesprek.

Lees hier verder voor meer informatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Liesbeth Schippers

Wat is mijn kracht?

Mijn kracht ligt in het contact maken met alles wat er (nu) is. Met jou. Met jouw gevoelens, intuitie, emoties, missie, passie, relaties. En.. met de blokkades die jou ervan weerhouden dat te gaan doen waar jij het allergelukkigst van wordt, waar jij het allerbeste in bent en waarvoor jij hier op aarde bent.

Mijn kracht ligt in het verbinden van jouw hoofd, hart en handen in DIT MOMENT en dat te vertalen naar de thema`s die momenteel in jouw leven een rol spelen.

"Vroeger voelde ik 'niets', kon en durfde ik niet echt contact te maken (ik keek nooit mensen in de ogen, maar naar hun mond!), was ik mij totaal niet bewust van mijn lichaam, was ik altijd gespannen, snel getrest, geirriteerd en gefrustreerd, had ik veel woedeaanvallen, ging ik veel uit verbinding, deed ik alles het liefst alleen, vanuit wilskracht, zat ik altijd in de 'doe-modus', voelde ik altijd onrust, wist niet goed wat ik wilde of waar ik echt goed in was, veroordeelde ik anderen continu en ging ze verbaal 'te lijf', moest ik altijd alert zijn, in de 'waakstand' staan, mocht ik geen fouten maken, kon ik niet tegen 'kritiek', kon ik anderen geen complimenten geven, was ik super competitief ingesteld, in alles, vond ik vrouwen vooral slap en slachtoffer, was ik meer 'ons of the guys' , voelde ik mij nergens echt thuis, of helemaal op mijn gemak, luisterde ik niet naar mijn intuitie, maar vooral naar de wetenschap, voelde ik mij vaak eenzaam en niet begrepen, voelde ik mij dom. En zo kan ik nog wel even dooorgaan...

Als ik dit aan mensen vertel die ik de afgelopen jaren tegen ben gekomen, geloven ze mij niet. Ze zien mij als een voorbeeld van innerlijke rust, kalmte, vrouwelijke kracht, in verbinding met mezelf en de ander, intuitief , hooggevoelig en ontspannen."

Als ik het kan, kan jij het ook! :-)

Achtergrond en expertise

Met mijn zoon, twee honden en kat woon ik in de bosrijke omgeving van Bilthoven. Vroeger als klein kind al was  ik altijd buiten te vinden en vooral bezig met manifesteren van mijn fantasien en verlangens, communiceren met dieren en schooltje te spelen, waarbij ik altijd lerares was en de anderen mijn leerlingen waren.

Waar je als (heel) klein kind goed in was en wat je leuk vond om te doen, dáár zit je talent... waar was jij goed in? Wat deed jij veel? En wat doe je daar nu mee?..

Na jarenlang in het Human Resource vakgebied gewerkt te hebben als o.a. Hoofd P&O, HR-Manager, HR-adviseur, trainer en (re-integratie)coach, besloot ik verder in de richting van het coachvak te gaan.

Na een aantal opleidingen (o.a. tot professioneel LifeCoach, MBCT-trainer (mindfulness based cognitive therapy) en EAD-coach (equine assisted development)) ontdekte ik gaandeweg mijn talent en gave: hoogsensitief, helderwetend en heldervoelend in combinatie met een scherp analytisch vermogen en in staat om heel snel patronen te herkennen en verbanden te leggen.

Dit ging zeker niet zonder slag of stoot. In eerste instantie wilde ik het niets met mijn 'heldervoelendheid' te maken hebben, vervolgens kon ik het nauwelijks geloven, laat staan accepteren; het voelde voor mij als 'uit de kast komen'. Want als HSP (high sensitive person) wordt je toch vaak als 'zweverig' of 'vaag' bestempeld. En dat is iets waar ik een hekel aan had! Maar de weg van het spirituele pad is volhardend en de levenslessen blijven net zo lang en hard aankloppen, in verschillende vormen, totdat ze gezien, gehoord en omarmd worden..

Inmiddels -en na een opleiding bij het Centrum voor Leven en Intuitie (CLI), de opleiding tot Kindertolk®, inwijdingen in het sjamanisme en jarenlange ervaring in het helder voelen- gebruik ik mijn'instrumenten' nu tijdens mijn consults, lezingen, workshops en trainingen. Juist de gave om dagelijkse 'aardse' begrippen te vertalen naar spirituele boodschappen/lessen of andersom en deze toe te passen in de dagelijkse praktijk en in relatie met 'de ander', is hierdoor mijn kracht geworden.

Volgens onderzoek is 20% van de mensen HSP. Ik geloof dat iedereen in zekere mate hooggevoelig is. De meeste mensen die in mijn praktijk komen zijn heel 'rationeel' volgens eigen zeggen, geen typische gevoelsmensen, maar blijken allemaal heel gevoelig en intuitief te zijn!

Spiegelen en het vertalen van de boodschap van wat het leven jouw te bieden heeft en het ont-dekken van jouw grootst en hoogst haalbare potentieel, is wat ik het liefste de hele dag doe. Ik geloof dat jouw omgeving (alles waar en wat je om-geeft) jou in de totaliteit spiegelt: de licht- en schaduwkanten. De bewuste en onbewust geleefde kanten van jou zelf in relatie met jouw lichaam, de omgeving en de ander.

Buitengewoon coaching & training is in 2009 'geboren'. Buitengewone ervaringen tijdens het buiten gewoon zijn.

Mijn ervaring in het coachen en de doelgroepen en opleidingsniveaus die ik getraind en opgeleid heb, is veel en divers. Van hoogopgeleiden tot niet- of laagopgeleiden. Van directeur tot machinist. Van ICT tot horeca. Van ouder tot kind, van topsporter tot topmanager. Kijk hier voor klanten van Buitengewoon.

Wil je ook uit je hoofd, meer naar je gevoel en intuitie (leren) luisteren? Of ben jij hooggevoelig en wil je daar mee leren omgaan? Doe mee aan een workshop het paard als spiegel of volg een buitengewoon traject!

Wil je meer weten over mij? Je kunt me ook vinden (en volgen) op Linked In, Faebook of Instagram.