Seizoensupdate

Meld je direct aan voor de Seizoensupdate om op de hoogte te blijven.

Bekijk ook oudere Seizoensupdates >> 

Boek DrakenLiefde

Ja, ik koop nu het boek!

DrakenLiefde is niet zomaar een kinderboek. Het bevat een zeer belangrijke levensles ook of juist voor ouders. Ik durf wel te zeggen dé basisles voor ouder en kind namelijk: vrienden worden met de Draak om zo de Prinses te kunnen bevrijden. Lees hier hier meer..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Liesbeth Schippers

Wat is mijn kracht?

Jou in je kracht zetten door de dualiteiten in jezelf te ervaren en te verbinden-  verbinden vanuit vrijheid en vrij zijn in iedere verbinding. Oftewel: het mannelijke - het bewustzijn - en het vrouwelijke - de levensenergie - samen te laten werken, is wat ik het liefste doe.

Mijn kracht ligt in het verbinden van hoofd (intuitie, denken, scheppingskracht, beoordelingsvermogen), hart (liefde, relaties, compassie, goedheid) en handen (voelen, levensenergie, lichaamswijsheid, seksualiteit, onderscheidend vermogen, trauma`s) in dít moment en dat te vertalen naar de thema`s die momenteel in jouw leven een rol spelen. En daarmee te werken op een manier die precies aansluit bij jouw systeem en bij wat jij nú aan kunt.

Alles is mogelijk!

"Vroeger voelde ik 'niets', kon en durfde ik niet echt contact te maken (ik keek nooit mensen in de ogen, maar naar hun mond!), was ik mij totaal niet bewust van mijn lichaam, was ik altijd gespannen, snel getrest, geirriteerd en gefrustreerd, had ik veel woedeaanvallen - of kreeg ik relaties met mensen met narcistische energie - ging ik veel uit verbinding, deed ik alles het liefst alleen, vanuit wilskracht, zat ik altijd in de 'doe-modus', voelde ik altijd onrust, wist niet goed wat ik wilde of waar ik echt goed in was, veroordeelde ik mezelf en anderen continu en ging ze verbaal 'te lijf', moest ik altijd alert zijn, in de 'waakstand' staan, mocht ik geen fouten maken, kon ik niet tegen 'kritiek', kon ik anderen geen complimenten geven, was ik super competitief ingesteld, in alles, durfde ik zonder make- up de deur niet uit, vond ik mijn lichaam lelijk, vond ik vrouwen vooral slap en slachtoffer, was ik meer 'ons of the guys' , hard en afstandelijk, voelde ik mij nergens echt thuis, of helemaal op mijn gemak, luisterde ik niet naar mijn intuitie, maar vooral naar de wetenschap, voelde ik mij vaak eenzaam en niet begrepen, voelde ik mij dom en was ik eigenlijk maar een super bang en klein meisje in een grotemensenlichaam achter veel schilden. En zo kan ik nog wel even dooorgaan...

Als ik dit aan mensen vertel die ik de afgelopen jaren tegen ben gekomen, geloven ze mij niet. Ze zien mij als een voorbeeld van innerlijke rust, kalmte, vrouwelijke kracht, in verbinding met mezelf en de ander, intuitief , heldervoelend, -wetend, -ziend, hooggevoelig en ontspannen."

Als ik het kan, kan jij het ook! :-)

Achtergrond en expertise

Samen met mijn zoon (2012), hond Lizzy en paard Mojo woon ik op mijn droomplek!

Een plek die ik altijd al voor me zag en gemanifesteerd heb door mijn hartsverlangen te volgen, de plek te blijven visualiseren, geloven dat ik deze zou vinden, en tegelijkertijd voelen waar mij angst (op geluk, overvloed en liefde) nog blokkeerde. Een plek aan de veluwe, middenin het bos, tussen de paarden, in een gemeenschap met mooie mensen waarvan ons motto inmiddels is: "go big or go home!".

Alles wat je kunt bedenken, kun je manifesteren: op het gebied van relaties, overvloed, werk, wonen, gezin, opvoeden/scholing, missie, spiritualiteit, seksualiteit, ontspanning, narcisme, gezondheid, noem maar op. Been there, done that ;-).

Iedereen komt met een duidelijk missie op aarde

Vroeger als klein kind al was ik altijd buiten te vinden en toen altijd al bezig met het manifesteren van mijn fantasien en verlangens, en het communiceren met dieren en 'schooltje spelen'.

Waar je als (heel) klein kind goed in was en wat je leuk vond om te doen, dáár zit je talent... waar was jij goed in? Wat deed jij veel? En wat doe je daar nu mee?..

Ik wist één ding zeker: ik wil nooit 'iets met mensen' doen later!...

Ik belandde per 'toeval' in het horecaleven en vervolgens werkte ik jarenlang in het Human Resource vak als o.a. Hoofd P&O, HR-Manager, HR-adviseur, trainer en (re-integratie)coach.  Mensenwerk dus.. ;-). Ik bleek er energie van te krijgen én er ook nog goed in te zijn. En als vanzelf rolde ik het coachvak in.

Na een aantal opleidingen (o.a. tot professioneel LifeCoach, MBCT-trainer (mindfulness based cognitive therapy) en EAD-coach (equine assisted development)) ontdekte ik gaandeweg mijn talent en gave: hoogsensitief, helderwetend en heldervoelend in combinatie met een scherp analytisch vermogen en in staat om heel snel patronen te herkennen en verbanden te leggen.

Dit ging zeker niet zonder slag of stoot. In eerste instantie wilde ik het niets met mijn 'heldervoelendheid' te maken hebben, vervolgens kon ik het nauwelijks geloven, laat staan accepteren; het voelde voor mij als 'uit de kast komen'. Want als HSP (high sensitive person) wordt je toch vaak als 'zweverig' of 'vaag' bestempeld. En dat is iets waar ik een hekel aan had! Maar de weg van het spirituele pad is volhardend en de levenslessen blijven net zo lang en hard aankloppen, in verschillende vormen, totdat ze gezien, gehoord, gevoeld en omarmd worden..

Inmiddels -en na een opleiding bij het Centrum voor Leven en Intuitie (CLI), de opleiding tot Kindertolk®, inwijdingen in het sjamanisme en jarenlange ervaring in het werken met dieren als spiegel, als opleider en trainer op het gebied van (lichaams)bewustzijn, mijn helder voelen en het steeds weer verfijnen van mijn intuitie, gebruik ik inmiddels mijzelf als 'instrument' tijdens mijn consults, lezingen, workshops en trainingen. Juist de gave om dagelijkse 'aardse' begrippen te vertalen naar spirituele boodschappen/lessen of andersom en deze toe te passen in de dagelijkse praktijk en in relatie met 'de ander', is hierdoor mijn kracht geworden.

Volgens onderzoek is 20% van de mensen HSP. Ik geloof dat iedereen in zekere mate hooggevoelig is. De meeste mensen die in mijn praktijk komen zijn heel 'rationeel' volgens eigen zeggen, geen typische gevoelsmensen, maar blijken allemaal (hoog)gevoelig en intuitief te zijn!

Spiegelen en het vertalen van de boodschap van wat het leven jouw te bieden heeft en het ont-dekken van jouw grootst en hoogst haalbare potentieel, is wat ik het liefste de hele dag doe. Ik geloof dat jouw omgeving (alles waar en wat je om-geeft) jou in de totaliteit spiegelt: de licht- en schaduwkanten. De bewuste en onbewust geleefde kanten van jou zelf in relatie met jouw lichaam, de omgeving en de ander.

Buitengewoon coaching & training is in 2009 'geboren'. Buitengewone ervaringen tijdens het buiten gewoon zijn.

Boek DrakenLiefde

Inmiddels heb ik ook een (kinder)boek geschreven: DrakenLiefde heet het en het verhaal bevat een zeer belangrijke levensles voor ouder en kind. Lees hier meer..

Wil je meer weten over mij? Je kunt me ook vinden (en volgen) op Linked In, Faebook of Instagram.