Seizoensupdate

Meld je direct aan voor de Seizoensupdate om op de hoogte te blijven.

Bekijk ook oudere Seizoensupdates >> 

Boek DrakenLiefde

Ja, ik koop nu het boek!

DrakenLiefde is niet zomaar een kinderboek. Het bevat een zeer belangrijke levensles ook of juist voor ouders. Ik durf wel te zeggen dé basisles voor ouder en kind namelijk: vrienden worden met de Draak om zo de Prinses te kunnen bevrijden. Lees hier hier meer..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Buitengewoon

"Overal waar je heen gaat, daar ben je!"

Mijn persoonlijke missie

Liefde zijn! Te allen tijde liefde zijn, liefde voelen, liefde spreken, liefde uiten, liefde ervaren, liefde geven, liefde ontvangen. Dát. Iemand zei ooit: dat is waarschijnlijk het hoogsthaalbare wat je kunt zijn als mens. Ja, waarschijnlijk wel, maar ik voel dat dát is wat ik wil en hier kom doen.

Buitengewone missie

Jou datgene aanreiken waardoor je in contact komt met jezelf en je bewust wordt van jouw eigen kracht, jouw invloed op je eigen leven (energiebalans, emoties, relaties, werk, overvloed) vauit vrijheid, maar wel in verbinding met alles wat leeft, wat ís. Zodat je meer joy, sprankeling, extase, tevredenheid, zingeving, ontspanning, rust, overvloed en gezondheid ervaart.

Buitengewone visie

Om meer invloed te kunnen hebben op je eigen leven, je gelukkiger, vitaler en succesvoller te voelen, is écht contact maken noodzakelijk. Met je lichaam, met je Hogere Zelf, de Bron en in dit moment.

In deze tijd hebben we vooral geleerd om ons mentale bewustzijn te ontwikkelen en te gebruiken, terwijl we nog zoveel meer kwaliteiten, talenten en wijsheid bezitten, waar we ons niet (meer) bewust van zijn.

Wanneer we contact maken met wat we echt willen, voelen, denken en dat op één lijn brengen, zal een authentieke beweging of handeling als vanzelf volgen.

Je intuitie volgen is niet vaag of zweverig en betekent niet alléén naar je gevoel luisteren, maar is dé perfecte samenwerking tussen ons mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel of 'hoger' bewustzijn. Zo zijn we bedoeld en gemaakt.

Om contact te maken met wie we (helemaal) zijn of om verbinding met een ander te maken, zet Liesbeth haar eigen hooggevoeligheid en heldervoelendheid in, en de natuurlijke spiegels in om dit resultaat versneld te bereiken.

De naam

De naam Buitengewoon komt voort uit:

"Buiten gewoon Zijn" staat voor de authenticiteit die de natuur automatisch in de mens oproept. En de uitnodiging om in het Nu te gewoon te zijn..

"Buitengewoon zijn" betekent dat ieder mens iets uniques (iets buitengewoons) heeft en zelf alles in zich draagt om dat te kunnen toepassen of te ont-wikkelen.