Seizoensupdate

Meld je direct aan voor de Seizoensupdate om op de hoogte te blijven.

Bekijk ook oudere Seizoensupdates >> 

Paardencoach opleiding 2018

Opleiding Buitengewoon coachen met Paarden 2018/2019.

Je wilt van je passie werken met mensen en paarden je beroep maken? Je zelfbewustzijn verhogen en je intuitie en (hoog)gevoeligheid verder ontwikkelen? En inzetten tijdens het begeleiden van anderen? Je wilt jouw clienten naar een dieper (gevoels)niveau brengen? Dan is deze buitengewone opleiding tot paardencoach iets voor jou! Meld je aan voor een gratis intakegesprek.

Lees hier verder voor meer informatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Over Buitengewoon

"Overal waar je heen gaat, daar ben je!"

Buitengewone missie

Mensen datgene aanreiken waardoor ze in contact komen met zichzelf en zich bewust worden van hun eigen invloed op hun leven (energiebalans en emoties), zodat ze meer plezier, zingeving, ontspanningrust egezondheid ervaren.

Buitengewone visie

Om meer invloed te kunnen hebben op je eigen leven, je gelukkiger, vitaler en succesvoller te voelen, is écht contact maken noodzakelijk.

In deze tijd hebben we vooral geleerd om ons mentale bewustzijn te ontwikkelen en te gebruiken, terwijl we nog zoveel meer kwaliteiten, talenten en wijsheid bezitten, waar we ons niet (meer) bewust van zijn.

Wanneer we contact maken met wat we echt willen, voelen, denken en dat op één lijn brengen, zal een authentieke beweging of handeling als vanzelf volgen.

Je intuitie volgen is niet vaag of zweverig en betekent niet alléén naar je gevoel luisteren, maar is dé perfecte samenwerking tussen ons mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel of 'hoger' bewustzijn. Zo zijn we bedoeld en gemaakt.

Om contact te maken met wie we (helemaal) zijn of om verbinding met een ander te maken, zet Liesbeth haar eigen hooggevoeligheid en heldervoelendheid in, en de natuurlijke spiegels in om dit resultaat versneld te bereiken.

De naam

De naam Buitengewoon komt voort uit:

"Buiten gewoon Zijn" staat voor de authenticiteit die de natuur automatisch in de mens oproept. En de uitnodiging om in het Nu te gewoon te zijn..

"Buitengewoon zijn" betekent dat ieder mens iets uniques (iets buitengewoons) heeft en zelf alles in zich draagt om dat te kunnen toepassen of te ont-wikkelen.