Seizoensupdate

Meld je direct aan voor de Seizoensupdate om op de hoogte te blijven.

Bekijk ook oudere Seizoensupdates >> 

Paardencoach opleiding 2018

Opleiding Buitengewoon coachen met Paarden 2018/2019.

Je wilt van je passie werken met mensen en paarden je beroep maken? Je zelfbewustzijn verhogen en je intuitie en (hoog)gevoeligheid verder ontwikkelen? En inzetten tijdens het begeleiden van anderen? Je wilt jouw clienten naar een dieper (gevoels)niveau brengen? Dan is deze buitengewone opleiding tot paardencoach iets voor jou! Meld je aan voor een gratis intakegesprek.

Lees hier verder voor meer informatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaartraining "je zelf-bewust-zijn"

In deze jaartraining leer je jouw energie, emoties en reacties (h)erkennen, beheersen en inzetten zodat je in staat bent om in ieder moment, ieder contact en iedere situatie invloed, innerlijke kalmte, verbinding en tegelijkertijd vrijheid te ervaren. Zonder daarbij jouw grenzen, of die van een ander, te overschrijden.

Gemak bij een ongemak.. Een intensieve training waarbij je leert omgaan met (pijn of emoties uit) het verleden, gemak, ontspanning en moeiteloosheid in het nu, en het manifesteren van jouw verlangens en dromen in de toekomst. Door de taal van je lichaam en intuite (nog beter) te leren 'lezen', naar luisteren en handelen en door de spiegels die het leven je biedt te kunnen vertalen naar jouw leven nú, ervaar je als vanzelf meer rust in je hoofd, ontspanning, aanwezigheid, vreugde, kracht, sensualiteit, creativiteit en vitaliteit in je lichaam, en een gevoel van invloed, zingeving, voldoening en overvloed in je dagelijkse leven.

"De taal van het lichaam leren is een levenskunst, word kunstenaar in je zelf-bewust-zijn!"

Help jezelf contact en verbinding te maken tussen het mentaal-, spiritueel-, emotioneel-, en fysiekbewustzijn voor meer invloed, energie, voldoening, gezondheid, liefde en rust in het dagelijks leven. Zelfkennis hebben we vaak al wel. En mentaal (zelf)bewustzijn ook. We weten vaak al precies hoe we in elkaar zitten, wat onze patronen, blokkades en overtuigingen zijn.Vaak allemaal vanuit het ‘hoofd’. Bewust worden, inzicht krijgen en begrijpen waarom we doen wat we doen is één ding. Hiermee kunnen we ons gedrag, houding, en communicatie voor een (groot) deel beïnvloeden. Maar dan blijft er vaak nog een onrust, een onverwerkt gevoel, een sluimerende angst of een verlangen achter. We belandden toch weer in dezelfde soort (ongewenste) situaties, ervaren toch weer die oude emoties en pijn op onverwachtse momenten.

Kan het echt? Vrij van angsten, pijn, woede, energielekken, altijd alert of ongevoelig zijn?

Een veel gehoorde opmerking van mijn cliënten tijdens een (paarden)spiegelsessie is: “ik dacht dat ik dit stuk nu wel gehad had en er klaar mee was! Blijkbaar niet. Hoe kan dat? Kom ik daar ooit vanaf..?”

De reden is dat we het met ons hoofd wel snappen en er op een afstand naar kijken, maar de gevoelens zelf nooit echt zijn aangegaan. Of echt toegelaten en gevoeld hebben. In ieder geval niet bewust en vanuit een liefdevolle houding.

We durven niet in het nu te zijn, omdat we altijd geleerd hebben hiervan weg te gaan. Want voelen wat er nu is, kan (oude) pijn en emoties oprakelen. En we hebben er juist ons hele leven over gedaan om die te vermijden, negeren of bevechten. Of we zijn ons er gewoonweg (nog) niet bewust van. Omdat dat ooit nodig was..

Jaaropleiding |  Buitengewoon je zelf-bewust-zijn

“Het huidige moment heeft ALTIJD alle informatie, tools en hulpbronnen in zich, om jou gelukkig, vredig, verbonden en vrij te laten zijn. Deze wijsheid staat ter beschikking voor een ieder die bereid is om te voelen en te leren.”

De opleiding gaat over:

 • In het nu zijn, zonder dat wat zich aandient (uit het verleden) te negeren of angst te hebben voor de toekomst.
 • Om bij jezelf te blijven op ieder moment, zonder uit verbinding te hoeven gaan met de ander.
 • Om je eigen grenzen te leren kennen en respecteren, zonder die van een ander te schaden.
 • Om je wensen te manifesteren zonder moeite en met gemak.

Tijdens de opleiding zullen we veel van elkaar, de groep en de onderlinge en individuele processen leren. De ene dag zijn we binnen (in de prachtige, comfortabele en serene ruimte van Centrum de Linde), de andere keer zullen we naar buiten gaan (de beschutte tuin in, het bos in, of naar de paarden). We laten ons leiden door wat er wil en mag gebeuren. Een bijzondere, maar zeer krachtige ervaring.

Dieren als spiegel?

Dieren (onze kudde paarden en twee honden) zullen regelmatig letterlijk onze spiegel zijn tijdens de training en ons oordeelloos, maar direct en liefdevol laten zien en voelen waar nog geen bewustzijn en liefde is geweest. Ze laten ons zien wat ons uit het verleden nu blokkeert, verdooft of 'blind' maakt, of wat ons in het nu angstig maakt, ziek of moe maakt, en ze laten ons zien wat onze missie, passie is en wat zich in de toekomst wil ontvouwen. Ze helpen ons de universele taal van de intuitie te spreken.

"Wat dieren ons kunnen leren, wordt slechts beperkt door ons vermogen om te kunnen begrijpen. Wat dieren ons kunnen geven, wordt slechts beperkt door ons vermogen om te kunnen ontvangen."

Paarden en honden reageren  proactief  en reactief op hoe wij, mensen, elke dag, elk moment, tevoorschijn komen. En brengen onze (verborgen) talenten en gaven naar buiten. Maar ook onze trauma`s , kwetsbaarheden en ‘versleten’ gewoonten.

En toch slagen ze erin om onderscheidend te zijn, zonder te oordelen, en vertellen ze ons dat wij in de kern ook mooi, krachtig en wijs zijn; in staat om eindeloze vernieuwing, zelfheling en onvoorwaardelijke liefde te manifesteren.

* Ben je bang voor honden of paarden, maar voel je ergens dat deze opleiding bij jou past? Neem gerust contact met mij op. Mijn ervaring is dat deze angst na 1 of 2 sessies volledig weg is!

Jouw spiegel is overal: in relaties, in de ander, in processen, in dingen.

Alles wat jij in de ander ziet, zit in werkelijkheid in jou!

Datgene waarvoor jij compassie voelt, zijn de delen van jezelf die geheeld zijn. Datgene wat jij bewondert, zijn de delen van jezelf waaraan je verder wilt werken en welke latent in jou aanwezig zijn (anders zou je ze niet opmerken). En datgene wat jou irriteert, angstig maakt of zorgen baart, zijn de delen van jezelf die heling (aandacht, liefde en tijd) nodig hebben.De jaartraining bestaat uit:

De 21 trainingsdagen zijn om de week op vrijdagmiddag van 13:30 uur tot 17:00 uur en je krijgt twee individuele spiegelsessies (meetmomenten) met paard of hond (naar keuze).

 • Start 12 oktober 2018 (om de vrijdag tot en met juli 2019)
 • De individuele nul- en eindmeting worden in overleg ingepland.
 • Start

Investering

De jaartraining ‘Buitengewoon BewustZijn’ kost € 1.995 en is inclusief de groepsdagen, twee individuele ‘meetmomenten’ met Liesbeth, cursusmateriaal, lid van besloten facebook- of whatsappgroep, koffie/thee/sap en versnaperingen. Het maximaal aantal deelnemers is 8.

Aanmelden of het opvragen van een vrijblijvend kennismakingsgesprek kan via een bericht!

Als je je aanmeldt voor 15 september, ontvang je de bonus - een extra individuele spiegelsessie met Liesbeth t.w.v. €99 - gratis!

Een Buitengewoon BewustZijn cursist zal in staat zijn, of de potentie hebben, om:

 • Zichzelf te begeleiden vanuit het Buitengewoon model de 7V`s: Volledige aandacht in het NU, Veilig voelen, Verbinden met wat zich aandient, Verlangen/behoefte volgen, Vertrouwen in het proces en het lichaam, Verlossing/Verlichting ervaren, Vrijheid vanuit verbinding (op ieder gewenst moment en bij ieder contact).
 • Innerlijk leraar- en leiderschap te herkennen en in te zetten voor zijn of haar proces.
 • Eigen fysieke sensaties te voelen, in het huidige moment te plaatsen, en deze te vertalen.
 • Zowel details als het grotere geheel te zien in een situatie of contact.
 • Te luisteren, kijken en voelen wat zich afspeelt tijdens de ontmoeting tussen een spiegel (een  ‘ander’ en de omgeving) en jezelf, en
 • die informatie - van wat NU is- te vertalen naar eigen proces en een vervolgstap te zetten.
 • Snel patronen te zien en verbanden leggen in een situatie of contact en deze te vertalen.
 • Dienstbaar te zijn aan het proces en het hoger doel van zichzelf (en daarbij ook de ander)
 • Zich kwetsbaar op te stellen en loyaal te zijn en blijven aan eigen behoeftes en verlangens.
 • Eigen grenzen te voelen, uiten en aangeven, zonder uit verbinding te hoeven gaan.
 • Te leren vertrouwen op zijn/haar intuitie en onderscheid kunnen maken tussen ratio en intuitie.
 • te weten/voelen welke energie eigen is en welke van de ander (en deze ook leren scheiden).

Voor wie

 • Voor mensen die hun gevoel van geluk, eigen waarde, gezondheid, en voldoening in het leven in eigen hand willen nemen en daar invloed op uit willen oefenen.
 • Voor mensen die willen leren omgaan met (hoog)gevoeligheid (van zichzelf en/of de ander: o.a. je kind, partner, werknemer);
 • Voor mensen die bewuster en vanuit vrijheid én verbinding willen leven, werken en opvoeden.
 • Voor mensen die grenzen willen leren voelen en aangeven, zonder uit contact te gaan.
 • Voor mensen die zich afvragen: wie ben ik? Wat wil ik? Wat kan ik? Waar ben ik uniek in? Wat is mijn levensmissie?
 • Voor mensen die hun intuïtie (verder) willen ontwikkelen;
 • Voor mensen die meer invloed willen uitoefenen op hun energiehuishouding, gezondheid, succes, emoties, en geluk.
 • Voor mensen die authentiek willen handelen, door hun gedachten, verlangens en gevoelens op één lijn te krijgen.
 • Voor mensen die willen leren omgaan en beheersen van heftige emoties of angsten.
 • Voor een ieder die anderen begeleid als o.a. coach, therapeut, leidinggevende, opvoeder, docent, trainer, etc. en meer verdieping wil in de relatie voor meer contact, heling en versnelling in het proces.

Do something today

that your future self

will thank you for.

Word je partner in je zelf-bewust-zijn!