Seizoensupdate

Meld je direct aan voor de Seizoensupdate om op de hoogte te blijven.

Bekijk ook oudere Seizoensupdates >> 

Boek DrakenLiefde

Ja, ik koop nu het boek!

DrakenLiefde is niet zomaar een kinderboek. Het bevat een zeer belangrijke levensles ook of juist voor ouders. Ik durf wel te zeggen dé basisles voor ouder en kind namelijk: vrienden worden met de Draak om zo de Prinses te kunnen bevrijden. Lees hier hier meer..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Je kind als spiegel

Ken je dat? Dat je je even geen raad meer weet met de heftige emoties, driftbuien van je kind, de ruzies thuis of op school? Gebroken nachten hebt omdat je kind slecht slaapt. Wordt je geraakt omdat je kind niet naar school wilt, gepest wordt, niet (goed) eet, of ergens extreem bang voor is. Terugkerende of onverklaarbare klachten heeft zoals hoofd- of buikpijn, ontstekingen, een allergie, eczeem. Zo (hoog)gevoelig is, dat je niet meer weet wat te doen?

Wat hebben kinderen ons te ‘vertellen’ met hun gedrag, klachten, emoties, opmerkelijke interesses, spel, ontwikkeling? Precies zoals je kind nu is, heeft het een boodschap voor jou!

Als Kindertolk en Bewustzijnscoach vertaal ik het gedrag of de klacht van jouw kind naar een boodschap voor jou als ouder, zodat je kind dat lastige of zorgelijke gedrag of klacht kan ‘loslaten’.

Kijk hier voor meer informatie voor individuele trajecten (ook partnerconsulten), oudercursussen of lezingen.

“Na een kindertolksessie kijk ik niet meer hetzelfde naar mijn kind. Wat ik eerder als het meest lastige of zorgelijke heb ervaren, is nu een geschenk! Een daad van onvoorwaardelijke liefde van mijn kind voor mij! En zo bijzonder: zijn buikpijn is meteen weg!

~Karin, moeder en coach~