Seizoensupdate

Meld je direct aan voor de Seizoensupdate om op de hoogte te blijven.

Bekijk ook oudere Seizoensupdates >> 

Boek DrakenLiefde

Ja, ik koop nu het boek!

DrakenLiefde is niet zomaar een kinderboek. Het bevat een zeer belangrijke levensles ook of juist voor ouders. Ik durf wel te zeggen dé basisles voor ouder en kind namelijk: vrienden worden met de Draak om zo de Prinses te kunnen bevrijden. Lees hier hier meer..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Buitengewoon persoonlijke coaching

Persoonlijke effectiviteit | gewoon jezelf zijn

Je hebt het eigenlijk best aardig voor elkaar: leuk werk, goed salaris, mooi huis, fijn gezin. En toch mist er iets. Je hebt het gevoel dat je continu haast hebt; geleefd wordt door je agenda. Je ervaart vaak spanning, stress en een soort innerlijke onrust. Is dit het nu? vraag je je vaak af.

Ontdek en leer met een persoonlijk effectiviteitstraject om succesvol maar vooral ontspannen en moeiteloos jezelf te zijn. En om invloed uit te oefenen op je (dagelijkse) levensgeluk: in je werk, relaties, gezin, je eigen gemoedstoestand of gezondheid. Creer meer rust, ontspanning en voldoening in alles wat je doet of kiest. Je weet wat je echt wilt, en kiest heel bewust voor de manier waarop jij in het leven wilt staan. Je brengt willen, denken, voelen en handelen op één lijn.

Loopbaancoaching | Pad van je Leven

Vaak ben je al jaren ergens aan het werk, misschien al een paar keer gepromoveerd, maar is dit nu werkelijk wat je wilt? Waar je hart ligt?

Of misschien moet je door omstandigheden stoppen met wat je nu doet, maar je hebt geen idee wat je dan moet doen? Ontdek met dit loopbaantraject wat jouw persoonlijke missie is, wat jouw unieke talent is en wie jij wilt zijn in jouw leven.

HSP Coaching | Hooggevoeligheid als talent

Zoals sommige mensen intelligenter zijn dan anderen, zo zijn sommigen gevoeliger dan anderen. Iemand die zeer gevoelig is noemen we ‘Hooggevoelig’ of ook wel HSP, ‘Highly Sensitive Person’. Lees hier meer over hooggevoeligheid.

Minstens 1 op de 5 mensen zijn hooggevoelig. Lastig voor zichzelf en de omgeving (werk en relaties) wanneer ze hun hooggevoeligheid niet kennen, accepeteren of beheersen. Maar een enorme aanvulling en gift voor zichzelf en de omgeving als ze hiermee kunnen omgaan.

Liesbeth Schippers - zelf ook hooggevoelig en heldervoelend - leert mensen hun hoogevoeligheid als talent te ont-wikkelen. Maar geeft ook informatiebijeenkomsten of lezingen hierover aan bedrijven die hier meer over willen weten (HRM of leidinggevenden). Klik hier om meer informatie te ontvangen of voor een vrijblijven (telefoon)gesprek.

Re-integratie Coaching | Kom in je kracht

Je bent door ziekte, revalidatie of overspanning thuis komen te zitten en je weet niet goed hoe je weer, op een goede manier die past voor jou maar ook klopt voor je werkgever, aan het werk moet komen. Hoe je moet opbouwen. En hoe zorg je ervoor dat het niet nog eens gebeurd? Thuis komen te zitten is vaak niet fijn, maar altijd een (duidelijk) signaal van je lichaam of geest dat er iets moet veranderen in dat wat je tot nog toe hebt gedaan. Of het nu een gebroken been is, of dat je een burn out hebt.

In een re-integratie traject help ik je niet alleen om weer aan het werk te komen en een juiste opbouw te vinden, maar ook wat de reden is dat dit je is overkomen en hoe je in je (authentieke) kracht kunt komen.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

We starten altijd met een buitengewoon kennismakingsgesprek. Dit gesprek is bedoeld om jouw wensen globaal te verkennen en te kijken of het klikt. Aan dit gesprek zijn geen kosten verbonden.

De sessies

Een buitengewone sessie duurt 1,5 uur. Eén sessie kan veel inzicht geven en zorgt vaak voor bewustwording. Een traject (gemiddeld 5 sessies), zorgt voor de daadwerkelijke duurzame verandering en oplossing van je klacht, vraag of probleem.

Je bent vader of moeder er ervaart problemen met je kind!

Naast coach is Liesbeth Schippers ook Kindetolk. Gespecialiseerd in het oplossen van schijnbaar onoplosbare problemen in het gedrag van je kind. Lees hier verder voor meer informatie.

Ja! Ik gun mezelf Buitengewone tijd en ik neem nu contact op voor een vrijblijvend gesprek!