Seizoensupdate

Meld je direct aan voor de Seizoensupdate om op de hoogte te blijven.

Bekijk ook oudere Seizoensupdates >> 

Paardencoach opleiding 2018

Opleiding Buitengewoon coachen met Paarden 2018/2019.

Je wilt van je passie werken met mensen en paarden je beroep maken? Je zelfbewustzijn verhogen en je intuitie en (hoog)gevoeligheid verder ontwikkelen? En inzetten tijdens het begeleiden van anderen? Je wilt jouw clienten naar een dieper (gevoels)niveau brengen? Dan is deze buitengewone opleiding tot paardencoach iets voor jou! Meld je aan voor een gratis intakegesprek.

Lees hier verder voor meer informatie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Buitengewone Spiegel

Onder 'spiegelen' verstaan we dat men het gedrag van de ander - in dit geval het paard, de schapen, de hond of een kind- gebruikt om zich bewust te worden van eigen gedrag, houding en communicatie in het contact met zichzelf of de ander.

Het paard als spiegel

Paarden zijn puur, direct  en eerlijk in hun feedback. Ze gaan de dialoog met jou aan en laten je zien wie je bent. Lees hier over het waarom paarden? Of hier voor  informatie over workshops of individuele sessies.

De hond als spiegel

Honden zijn sociale dieren, die graag leven in een roedel. Door het leven in een groep is samenwerken en concureren een natuurlijk aangeleerd gedrag. Doen wat je wilt en willen wat je doet is hierbij essentieel!

De kudde schapen als spiegel

Wanneer een team de opdracht krijgt een kudde te hoeden en te drijven, zal gauw duidelijk worden waar zowel de sterke als de zwakke 'schakel' van het team zich bevindt. Klik hier voor een voorbeeld filmpje.. Wil je meer weten over het waarom met schapen? Of over de inhoud, mogelijkheden of prijs van deze workshop, lees dan hier verder..


Kinderen als spiegel

Voor ouders, gastouders, leerkrachten, opa`s en oma`s en andere opvoeders die graag willen leren luisteren naar hun kind(eren) en de persoonlijke boodschap die ze hen geven.

Lees hier meer over de PresentChild Methode® en wat een Kindertolk voor je kan doen.