Seizoensupdate

Meld je direct aan voor de Seizoensupdate om op de hoogte te blijven.

Bekijk ook oudere Seizoensupdates >> 

Boek DrakenLiefde

Ja, ik koop nu het boek!

DrakenLiefde is niet zomaar een kinderboek. Het bevat een zeer belangrijke levensles ook of juist voor ouders. Ik durf wel te zeggen dé basisles voor ouder en kind namelijk: vrienden worden met de Draak om zo de Prinses te kunnen bevrijden. Lees hier hier meer..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boek DrakenLiefde

Op een avond..

..werd het verhaal DrakenLiefde tijdens 'het naarbedbrengritueel' van mijn zoon Mats – toen vier jaar – als vanzelf geboren.

Het idee om er een boek van te maken ontstond door het positief veranderende gedrag van mijn zoon: als hij angst, pijn of ongemak ervoer, kon ik hem makkelijk bereiken en begeleiden door te refereren naar (de personages uit) het verhaal.

Een levensles voor jong en oud

DrakenLiefde is niet zomaar een kinderboek. De Draak staat voor alles wat je - op ieder moment - ervaart aan weerstand, spanning, pijn, emoties, zorgen. Kortom alle vormen van angst. En de Prinses staat voor onze Levensenergie (ook wel kundalini energie genoemd), het vrouwelijk aspect in ons dat lange tijd opgesloten, onderdrukt is geweest en nu weer vrij mag komen en stromen.

Het verhaal bevat een zeer belangrijke levensles. Ik durf wel te zeggen dé basisles voor ieder-één: vrienden worden met jouw Draak om zo jouw Prinses te kunnen bevrijden.

Tegelijkertijd laat het verhaal - en de vertaling voor de mind achterin het boek - je zien wat er gebeurt wanneer je probeert te vechten tegen de Draak met onzuivere niet-liefdevolle intenties, beperkende gedachten of overtuigingen, controle willen houden met de mind en niet luistert naar je intuitieve ingevingen.

Deze levensles - vrienden worden met je Draak - heb ik mezelf aangeleerd. Ik heb hem van dieren en kinderen heb mogen leren. Een les waar ik zelf jaren over heb moeten doen omdat niemand mij die voor kon doen. Deze les geef ik weer door via het voorbeeld te zijn, te leven, en via mijn coachpraktijk, trainingen en opleidingen.

Wil je zelf ook leren hoe je vrienden kunt worden met je draak in het moment dat hij zich aandient? Zodat je je veilig en vrij voelt in iedere situatie, tijdens ieder contact?  Maar wel in verbinding, ten eerste met jezelf, je lichaam, maar ook met de ander? Koop dan het boek of doe mee aan een workshop DrakenLiefde of boek individueel coachtraject.

Manifestatie via crowdfunding

Via het crowdfund platform van Voordekunst.nl hebben meer dan 115 donateurs die in het boek, het verhaal en in mij geloofden, meegeholpen het boek te manifesteren. Het totaalbedrag werd in zeer korte tijd en moeiteloos opgehaald! Zo geweldig!

Boekpresentatie

Na een geslaagde boekpresentatie 21 september 2019 in de Bilthovense Boekhandel (het boek is daar ook te koop en ligt inmiddels ook in de boekhandel Meijer & Siegers in Oosterbeek), krijg ik regelmatig aanvragen om een interactieve presentatie/lezing te geven, inclusief een (mini) workshop waarbij we DrakenLiefde gelijk in de praktijk brengen.

Je kunt een workshop en/of boekpresentatie aanvragen voor een groep. Neem dan contact met mij op om af te stemmen voor wat betreft locatie, datum en investering.

Workshop DrakenLiefde

Tijdens de workshop DrakenLiefde leer je de levenslessen van het boek in de praktijk brengen; zoals het omgaan met en releasen van spanning, weerstand, angst of conflicten in het moment dat het zich aandientLees hier verder voor meer informatie en de data.

Coaching

Het boek DrakenLiefde is ontstaan dankzij de levenslessen die ik zelf heb mogen ontvangen van de 'gidsen' die ik op mijn pad ben tegengekomen de afgelopen 10 jaar. Jij hoeft daar gelukkig géén 10 jaar meer over te doen, want ik heb de tools gevonden (gekregen) en die deel ik graag met jou. Kijk hier wat coaching met voor jou kan betekenen.

Kinderen

Be the change you want to see in your child

Zoals je ziet, bied ik geen coaching aan aan (jonge) kinderen, omdat ik zelf ervaar in de praktijk dat kinderen als vanzelf 'meegaan' op de verandering en transformatie bij de ouder. Win-win.

Door als ouder zelf het voorbeeld te leven en het verhaal voor te lezen, zul je je kind al voldoende handvaten geven om het zelfhelend vermogen te activeren en zelfrealiatie te stimuleren en faciliteren.

Geniet van jouw DrakenLiefde!

Gegevens van illustrator en kunstenares Ilse Werdler:

  • Www.hart-art.nl
  • Insta: ilsewerdler_hart

Liefs,

Liesbeth