Seizoensupdate

Meld je direct aan voor de Seizoensupdate om op de hoogte te blijven.

Bekijk ook oudere Seizoensupdates >> 

Boek DrakenLiefde

Crowdfund het boek DrakenLiefde.

Help DrakenLiefde mee bestaansrecht krijgen en doneer via onze crowdfund actie! Dit is namelijk niet zomaar een kinderboek. Het bevat een zeer belangrijke levensles ook of juist voor ouders. Ik durf wel te zeggen dé basisles voor ouder en kind namelijk: vrienden worden met de Draak om zo de Prinses te kunnen bevrijden. Lees hier hier meer..

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Boek DrakenLiefde

Op een avond..

..werd het verhaal DrakenLiefde tijdens 'het naarbedbrengritueel' van mijn zoon Mats – toen vier jaar – als vanzelf geboren.

Het idee om er een boek van te maken ontstond door het positief veranderende gedrag van mijn zoon: als hij angst, pijn of ongemak ervoer, kon ik hem makkelijk bereiken en begeleiden door te refereren naar (de personages uit) het verhaal.

Dé levensles voor jong en oud

DrakenLiefde is niet zomaar een kinderboek. De Draak staat voor alles wat je - op ieder moment - ervaart aan weerstand, spanning, pijn, emoties, zorgen. Kortom alle vormen van angst. En de Prinses staat voor onze Levensenergie (ook wel kundalini energie genoemd), het vrouwelijk aspect in ons dat lange tijd opgesloten, onderdrukt is geweest en nu weer vrij mag komen en stromen.

Het verhaal bevat een zeer belangrijke levensles. Ik durf wel te zeggen dé basisles voor ieder-één: vrienden worden met jouw Draak om zo jouw Prinses te kunnen bevrijden.

Tegelijkertijd laat het verhaal - en de vertaling voor de mind achterin het boek - je zien wat er gebeurt wanneer je probeert te vechten tegen de Draak met onzuivere niet-liefdevolle intenties, beperkende gedachten of overtuigingen, controle willen houden met de mind en niet luistert naar je intuitieve ingevingen.

Deze levensles - vrienden worden met je Draak - heb ik mezelf aangeleerd. Ik heb hem van dieren en kinderen heb mogen leren. Een les waar ik zelf jaren over heb moeten doen omdat niemand mij die voor kon doen. Deze les geef ik weer door via het voorbeeld te zijn, te leven, en via mijn coachpraktijk, trainingen en opleidingen.

Wil je zelf ook leren hoe je vrienden kunt worden met je draak in het moment dat hij zich aandient? Zodat je je veilig en vrij voelt in iedere situatie, tijdens ieder contact?  Maar wel in verbinding, ten eerste met jezelf, je lichaam, maar ook met de ander? Koop dan het boek of doe mee aan een workshop DrakenLiefde of boek individueel coachtraject.

Crowdfunding via voordekunst.nl

Via het crowdfund platform van Voordekunst.nl kun je een donatie doen. Niet alleen kom je dan als een van de eersten in het bezit van dit (prachtig geïllustreerde) unieke en persoonlijk gesigneerde (kinder)boek, maar je kunt uit meerdere opties kiezen. Zo help je jezelf, maar ook je kind, jouw omgeving en mij om mijn werk voort te kunnen zetten

Boekpresentatie

Tijdens de boekpresentatie maak je gelijk kennis met DrakenLiefde - want we gaan het gelijk in de praktijk brengen - en kun je het boek zelf en natuurlijk gesigneerd afhalen! :-)

(de datum van de boekpresentatie wordt bekend gemaakt zodra de crowdfundactie geslaagd is: de campagne loopt tot 8 juni!)

Workshop DrakenLiefde

Tijdens de workshop DrakenLiefde leer je de lessen van het boek in de praktijk brengen; zoals het aangaan van spanning, weerstand, angst in het moment dat het zich aandientLees hier verder voor meer informatie en de data.

Coaching

Het boek DrakenLiefde is ontstaan dankzij de levenslessen die ik zelf heb mogen ontvangen van de 'gidsen' die ik op mijn pad ben tegengekomen de afgelopen 10 jaar. Jij hoeft daar gelukkig géén 10 jaar meer over te doen, want ik heb de tools gevonden (gekregen) en die deel ik graag met jou. Kijk hier wat coaching met voor jou kan betekenen.

Kinderen

Be the change you want to see in your child

Zoals je ziet, bied ik geen coaching aan aan (jonge) kinderen, omdat ik zelf ervaar in de praktijk dat kinderen als vanzelf 'meegaan' op de verandering en transformatie bij de ouder. Win-win.

Door als ouder zelf het voorbeeld te leven en het verhaal voor te lezen, zul je je kind al voldoende handvaten geven om het zelfhelend vermogen te activeren en zelfrealiatie te stimuleren en faciliteren.

Geniet van jouw DrakenLiefde!

Gegevens van illustrator en kunstenares Ilse Werdler:

  • Www.hart-art.nl
  • Insta: ilsewerdler_hart

Liefs,

Liesbeth